There was an error in this gadget

Happy birthday sayang (--')

Thursday, January 13, 2011

..and please get well soon.




P/s: Objek di belakang tiada kena mengena dengan kisah ini.


17 remarks:

jua said...

Happy birthday Naufal. Get well soon. Dah berapa hari iszan?

madamoiselleczar said...

Owh..happy birthday naufal....
admitted ke? kesian kena neb :(
get well soon and take care..muahs!

sz | m.s.s said...

selamat ulangtahun naufal!
semoga cepat sembuh ye...

(err macam translate ayat ko plak zan ;P)

reena said...

sambut birthday kat hospital ke? siannya. get well naufal!

okinokiyo said...

ala siannye naufal padanla ko pun diam je yerrr
get well soon naufal & happy besday!

mazzuana said...

Happy birthday naufal...get well soon ok...

Sian betul la nengok tangan dah ala2 panca sitara pabila larut malam...tambah lak sad eyes dia tu...ololololo shiannnnnn dia.

nanako said...

get well soon & happy birthday naufal!!

eZa said...

happy birthday naufal! get well soon ye. it'll make you stronger next time. insyaAllah! :)

Zety Zin said...

semoga cepat sembuh ye Naufal...

Sue said...

happy birthday, naufal! get well soon ok. sian dia..

mamaDhea said...

happy birthday naufal.. cepat sembuh yer.. boleh celebrate kat umah plak.. ;)

ibu iman said...

happy birthday naufal...!!! be gud boy k bebeh!

p/s : tgk gmbar naufal teringat amsyar kat dlm ward dulu klu amik neb mesti meronta2 nangis xmau... huhuhu...

Ms Lola said...

kahkahkah! ko macam tautau aku nak komen pasal objek kat blkg tu.

Ms Lola said...

omg, terserlah kekejian aku sbb org lain semua wish bday kat naufal, aku nmpk 'benda' lain.

p/s: takpe, aku dah wish earlier

che'puan Idot said...

sedihnya aku tenogk..
ritu anak aku kena injection, vaccine immnunisation je pun..
pun aku dah kuar air mata..
kalu lagu ni, mau tersayat-sayat jiwaraga.
cepat sembuh...

i.s.z.a.n said...

ladies:
thanks all!! Naufal dah sihat & dah mula skool balik.

ML:
aku sedia maklum ngn ko nyah! haha

KS said...

happy belated besday naufal!!!

semoga sihat2 selalu ya...