There was an error in this gadget

I am officially macaroon's (macaron in French) lover!

Sunday, January 30, 2011

Tidak pernah meminati apa-apa yang manis tetapi yang ini sangat menjatuhcintakan (?)!




Konon nak buat modal WW tapi....(sila isi tempat kosong).

Aku sangat menikmatinya. Bukan lah makan banyak-banyak sekali makan. Just 1 at a time. Zillion thanks to Inarshad! Sebab dia lah maka aku merasa binatang ni.

Dah habis, nak lagiiiiiiiiiii!

p/s: amponkan kejakunan orang kampung selatan :P

9 remarks:

mamaDhea said...

bila la nak ada kat jb ni ek? teringin jua..

i.s.z.a.n said...

mamadhea:
JB? tak mungkin kot haha. My fren belikan kat spore, pi lah beli heeeeee

Missy Aurora said...

looks yummy :D!!!

Mrs Noba said...

Sapo yang perabih?ngko sorang?

inarshad said...

You r welcome. Serius pasnih sila buat passport, kita high-tea kat sana.

i.s.z.a.n said...

Missy Aurora:
Yummeh indeed!

MN:
errrr 1 laki aku, 5 aku, aci?

inarshad:
ko xsegan ke kalo orang kampung ni ikut? hahahahahha

KS said...

babe, nak pesan laduree? :P

i.s.z.a.n said...

KS:
u memang sajeeeeeeeeee!!

vivavogue said...

aku jua agak kejakunan memula ritu nyahhhh....tapi sgt manissss pulak pd pemandangan daku yg tiada sweet tooth nih mcm mkn glukos plak rasanya...huhuhu

x manis ke yg ni?