There was an error in this gadget

I need to share this with you

Tuesday, January 4, 2011

Masih lagi mengenai buku ini. Mana bley aku tanggung sensorang. Tak aci lah. Ko yang gatal nak baca pastu nak tak aci tak aci eh?

Aku asik nak terfikir tentang 1 fakta dalam buku nih. Tak hal benda tu bukan dia highlight pun. Banyak lagi benda menarik macam dia lari dari rumah lepas kena paksa kahwin ngan bapak dia masa dia berumur 12 tahun dengan orang tua pakai tongkat yang berjambang putih yang boleh di panggil atuk, dia kena raped dengan kawan bapak dia.

Bab rape ni pun aku tak paham, macam tetiba jantan2 keparat yang rape dia ngan akak dia (by orang yang lain la) datang2 terus *cough* fire *cough*. Pepaham sendiri lah. Gila seks ya amat ke diorang ke? Ke gersang se gersang gurun tempat diorang tinggal? Tak payah nak.....(sila isi tempat kosong) terus *cough* klimaks *cough* ampun! Ah tinggalkan bab ini. Pastu dia lari kaki ayam. Hampir nak kene rape lagi ngn trucks driver & moron kat pasar dekat ngan umah pakcik dia. Masa dia bangun dari tido dan depan muka dia ada singa tapi tak baham pun dia dengan izin Allah and banyak lagi lah.

Fakta yang aku maksudkan adalah MENYUNATKAN BUDAK PEREMPUAN MENGGUNAKAN GIGI. Yup, you heard me right, GIGI ok?? jenuh aku fikir macam mana. Diorang punya sunat bukan macam kita potong sket je nak taknak gitu kan, dia sampai 'benda tu' takde langsung ok! Dahle dia potong masa ko hidup2 takde ubat bagai. Pakai apa je yang tangan dapat capai. Kaca, razor blade ntah jumpa kat mana, batu tajam, apa2 je lah. Aku tak bley kuarkan fakta ni dari otak aku. Bukan ler aku nak tau sangat cuma...ntahle, tak reti nak describe. Sebab tu aku cakap cerita ni disturbing.

Skang aku bagi korang plak fikir :P.

7 remarks:

FAM said...

tak nak fikir, tak nak baca. silap2 haku yg pengsan!

linahilmin said...

Buku spesis apa u bc ni iszan, wat tambah stress jek! I pun sama cam FAM, takkan pikir & jauh skali nak baca! :p

i.s.z.a.n said...

FAM, Lina:
i baca all kinds of books. Bila datang gedix i baca chiclit, rasa nak seriau i baca crime, nak insa bc true-story haha

Zety Zin said...

gigi?!!! ngilu aku baca. adeh.

madamoiselleczar said...

huargh...ko punyer sinopsis bagi pandangan lain pada haku...huhuhu....iszan punyer sinopsis nmpk menariks....
mak dah kompius....
aku dah la hemo bila membaca...boleh hemo satu bulan ini macammmm.....ngaaaaaaaaaa

madamoiselleczar said...

typo ..tang iszan tu ko tukaq jadik izan *member haku*..huhuhu

i.s.z.a.n said...

zety:
tau pun ko haha

madam keji:
aku xkenal member izan ko haha. citer ni bagus ler cuma tu la, kisah benar, ko kene terima lah apa yg terjadi kat dia tu mmg yg benar2 belaka (klau dia xtipu la) haha