There was an error in this gadget

Keywords

Thursday, January 6, 2011

Ramai lagi yang sampai sini berdasarkan keywords bukan2 rupanya. Anda tak jumpa apa yang anda cari di sini? Kesian.


Tudung gersang? Apekah? Tak match la dik TUDUNG dengan GERSANG.


Kebontongan. Berdasarkan sebab apekah perlu ko google word nih? Yer, aku selalu menggunakan word ini. Pada aku kebontongan=kenyang melampau. Sekian terima kasih.



Banyak jugak yang pepelik macam 'pregnant ni'? Eh, ko pregnant by accident ke sampai perlu google?

Dan pada sesiapa yang mencari fonfuan perahsantan tu kat sini, harap maklum kerana terpaksa mengecewakan anda, ini bukan blog dia, ini blog MUSUH CIPTAAN DIA.

Chiow ;).


2 remarks:

reena said...

Kebontongan? 1st time jumpa word ni.

i.s.z.a.n said...

reena:
err really? word ciptaan ku kah? haha