There was an error in this gadget

Lunch

Friday, January 7, 2011




Colek mangga! Aku harap aku eja dgn betul sbb sampai skang aku pronounce dengan tak betul (menurut budak El).

Tak payah nak kata aku diet. Diet camne pun aku tetap semakin menggebu, buang karen!

Tak payah kata aku ngidam kalau xnak kene lempang.

Yer, portion sebegitu lebih sesuai di panggil 'mentekedarah' dari 'makan'.

Tapi..... Tengah syiok melayan colek ni, anak aku pun sibuk nak berak. Potong stim! Hilang selera mak!


9 remarks:

Anonymous said...

ko mkn colek ngn mangga masak mn best..org mkn ngn mangga muda la br syok iszan...

i.s.z.a.n said...

ni sape ni nak komplen2 x sign in dulu ni? Hahahha. Xler, itu pelam masam separuh masak. Dia mmg kaler tu. Laki aku petik kat site dia. Aritu dia bwk blk 1 plastik beso yg muda rangup2 tu aku gasak kerabukan, ni yg separuh msk plak, amat sodap dicolekkan ngeeeeee, ko jeles sbenarnya kan? Hahahhaha

madamoiselleczar said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
tetiba aku feeling2 mengandung siut!
*apa kes tgk mangga terus ter-pregnant??!*

I.Q.W.A said...

sedapnyeeee

i.s.z.a.n said...

madam keji:
Bley nyah ko feeling ngandung? Aku trauma ok haha

Iqwa:
Memangggg heee

aleen aiden said...

homak aih!sedapnye...kecoq ayaq liuq ni hah.hu3

i.s.z.a.n said...

aleen:
hey there :) memang sedap :P

CiKaYu said...

kecur pepagi ni aku tgk mangga tu

i.s.z.a.n said...

cikayu:
mangga ni dah kene flush masuk toilet bowl pun hahhahahaha