There was an error in this gadget

Wordless Wednesday?

Wednesday, January 19, 2011

Konon cek digicam kot ada gambar-gambar yang boleh dibuat modal WW tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....tau apa aku jumpa??

Gambar aku bukak baju, gambar aku keluar bilik mandi ngn towel sahaja, gambar aku tengah nak pakai bra, gambar aku dengan tube & panty sahaja duduk kat sofa sambil tutup dengan bantal yang nampak macam tak pakai pape.

NAUFALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!

Ko dah takde keje eh? Nak jadi paparazzi pulak? Kalau terlepas gambar tu kat orang lain? Ada kang diorang buat modal DUGONG TERLAMPAU.

Aku yang tengok pun nak pengsan, kalau orang lain tengok terus masuk ICU, sakit jantung.

Aku tak perasan bila masa dia buat kerja nih. Kena jaga-jaga. Ntah-ntah video pun ada. Baik aku cek sebelum terlepas ke tangan orang yang tak bertanggungjawab (feeling artis jap, takhal takde saper sanggup tengok).

Chiow!


12 remarks:

sz | m.s.s said...

ahahaha..
aku tak tergamak membayangkannyaaaa! :))

Ealyie said...
This comment has been removed by the author.
Ealyie said...

kalo cenggitu byk la modal ko utk WW nyah oiii... ekekekek...
mmg habis wordless lahhh.. n yg nengok2 akan speechless!!! hahahah..:p

cc said...

i second kak ely comment!

sila tayang! muahahahaha

CiKaYu said...

oooohhhhhhh tidakkkkkkk...ko buat modal speechless wednesday lah

KS said...

oklah tu.. cukp setahun punya WW tayah dah pening2 pk nak taruk pic apa :P


i nak tgk yg kaver ngan bantal tu kekeke...

C!kpuanmuda® said...

tempek la... tempek la.....

Zety Zin said...

memang takleh jadi wordless dah la... jadi speechless wednesday la pulak! hehehe.

MS said...

nak yang sofaaaaaa satuuu!!!

baca ala2 order roti canai kat mamak :p

i.s.z.a.n said...

ladies:
uols nak ke? nanti mak burn, mak jual dvd tajuk DUGONG TERLAMPAU, ada saper nak order? haha

mamaDhea said...

ekekeke.. sabau jek laa fal ek.. sempat tu jadik paparazi mama sendirik.. apalagi, tepek laa sekeping dua.. :P

i.s.z.a.n said...

mamadhea:
cannot!