There was an error in this gadget

OMG tiada 'dia' di sini!

Monday, February 21, 2011

OmaiGod, ramainya cari dia dan sampai ke sini. Maaf yer, di sini tiada dia, pi cari tempat lain!




p/s: bukan ini yang aku nak blog tadi.

12 remarks:

mast@work said...

tergelak sensorg saya dalam lab ni kak

linahilmin said...

uikssss....!

FAM said...

kah kah kah!!!

selain 'dia', cmne org cari BM kt tganu smpi ke blog ko. IP ko tganu ke?

=sz= said...

errr sapa sebenarnya yusvogue itu? konpius jap...

Ealyie said...

erkhhh..
sape carik 'aku' lam belog ko tuh??? isk..

cc said...

muahahahahahaha

ok bye

NadiahKhair said...

sejak bila ko jual charm bracelet kat sini nyah??

dan pregnant 9 bulan???

muahahhahahahahahahhaa

mamaDhea said...

hahahahaha.. silap belog laa tue..

i.s.z.a.n said...

mast:
nape gelak? nape? :P

lina:
hee

FAM:
ntahle, aku redha je ngn org yg sampai dr google nih haha

suzie:
ntahle, aku pun xkenai ngeee kompius gak

Ealyie:
itulah, saperrrrrrr la gaknye yer? :P. ko dah leh kawan ngn si 'dia' :P

cc:
ok bye :P

Nad:
aku pun tak pernah ingat aku ADA charm bracelet, apa lg utk di jual :P.

dulu dah pregnant 9 bulan, skang belum lg hee

mamaDhea:
itulah, skali salah laaa, musti frust! haha

irmafittaputri said...

kak...camne nak dpt keyword tool ni..bak mai share

reena said...

LOLLLLLLLLLLLL!!!!

keyword tak tahannnnnn.

i.s.z.a.n said...

irma:
ni dr Nuffnang nyer site dik

reena:
itulah #kesian (saper yg googled tuh)