There was an error in this gadget

Rindu!

Thursday, April 7, 2011

Ngade! Itu baru anak gi skool trip. Cer sok dia nak pi masuk skolah asrama ke, masuk u ke, kawin ke uwaaaaawawawwaaaaaaaaaaa. Nangis in advance.

Sebenarnya ni bukan salah satu kerja yang sepatutnya aku buat. Tapi...yang takde dalam senarai itulah yang syiok di buat haih! Dok browsing gambar-gambar lama. Teringat zaman cun (lah sangat), stylo, kurus dulu haha.

Sangat berbeza dengan skang. Skang ko jangan soh aku pakai baju lebih dari sehelai. Berlapis2 waima inner pun kemsalam. Aku sarung sehelai tu je la. Tu pun kalau beli baju, madang cari yang jenis kebarangkalian perlu digosok tu amatlah kecil. Kalau kata bab make up, skang ni aku sapu talcum powder johnson&johnsons yang buat sapu montot anak aku suatu waktu dulu kat muka sebelum keluar, settle! Beli mekap aku peram dalam mekap bag (harus ada padahalll). Sebab tu aku nampak murahan tapi...ada aku kesah?

Jangan ko citer pulak bab figure. Dulu pas beranak pun masih bley tahan lagi la walaupun takde la sekerempeng before kawin kan? Skang? Dugong pun ngeri tengok aku, apatah lagi aku!

Takpelah, redha je lah.

Sebenarnya aku nak cerita pasal anak aku kan?, tapi aku syiok sendiri cerita pasal diri sendiri. Tak pelik kan? Memang aku camtu kan? :P

Rindunya kat budak nih! Rindu zaman dia baby.




Takyah komen bebukan. Aku rindu Naufal masa baby, bukan baby lain.

Sekian.




6 remarks:

Ealyie said...

Ko mmg camni kan selalu.. sendiri buat ayat, pastu sendiri komen..;) Tersenyum2 aku depan pc..
BTW, comelllllllllllllllnyer Fal kekecik dulu.. :D Sekarang ensem! ;)

Yulie Elveera said...

aku suka ayat lasttt.. hahahahahahahah.. ko menceriakan tuan punye telinga berdengung niii :D

ibu iman said...

naufallll...!!!! serius comeiii gilerrrr!!!!!

madamoiselleczar said...

Ok. Aku rasa aku x payah komen...sbb komen aku kira "komen bebukan" :p

mamaDhea said...

bambam jugak fal dolu ek..

i.s.z.a.n said...

ealyie:
anak makkk :P

yulie:
ko pun berdengung kene soh beranak lagi? :P

wani:
mekasih, menurun mak dia kahkahkahh

maam za:
tu lah, kan saje nak cari pasal namanya tu haha

mamaDhea:
memanggg, dia memang bolat masa kecik. Rindu dia masa kecik tapi taknak la dia kecik balik haha