There was an error in this gadget

(Not-so) Wordless Wednesday (15/2011)

Wednesday, May 11, 2011

Kesiannnn...patah hati ke dik sampai ini pun ko nak google? Hilang sedih ko masuk sini? Akak harap gitulah yer?




6 remarks:

sisdee said...

muahahahahaha aku paling tak tahan hantu kopek pun ada tu..kahkahkah..

cian!!!

KV said...

hantu kopek wan maimunah mana pulak tu????? ahahahah. Macam2. Adei

madamoiselleczar said...

sabar je lah tgk keywords depa ni weih! aku punyer pon tabley blahhh..tak gamak jek nak buat entry mcm ko ni beb...aku sendiri ngeri tgk keywords depaaaa...ahahahahah

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

hmmmmm tapi aku pikir yg dari side lain plak...cube kau tukar ayat tue ke english...hehehehe...ke aku je yg otak kuning skang? muahahhahaha

jelita78 said...

wahahahahhaha
lawak siottt...
hantu kopek wan maimunah???
bwahahahhahahhaa!!
adoiiii sakit pewutt aku gelakkk

i.s.z.a.n said...

sisdee, jelita, KV:
tula, sape la asik cari hantu kopek kat sini. aku ni ada rupa hantu kopek ke? haha.

madam za:
apa lagi? buat modal laa :P

LV:
errr errrr 18sx? haha