There was an error in this gadget

Sarip Dol?!

Friday, May 20, 2011

Lama sudah tak membelog. Busy (lah sangat) :P.

Aku baru lepas jemput Naufal. A bit late today sebab aku lalai dek urusan duniawi haha. Ayat tak bley blah. Dia dah menunggu masa aku sampai. Tapi OK lagi la kot sebab akuuu jugak antara yg awal amik walaupun aku lambat. Tatappp taknak ngaku salah kan?

Masa dalam kereta dia seperti biasa lah akan cerita apa yang dia buat kat skool. Hari ni dia mulakan ayat dengan

"Mama, tadi Fal nangis kat skool"

Aku : Nangis? Kenapaaaaaaaa? Kan dah lama tak nangis?

Dia: SARIP DOL kacau Fal. Dia pukul Fal. Dia kuku (cekau kot?) Fal. Fal takde pun kacau dia. Lepastu Fal pukul dia balik (bagusss, memang macam yang mak ko ajar :P).

Aku: Teacher tak nampak ke?

Dia: Tak. Ada 3 kawal girl suma marah Sarip Dol.

Aku tak kisah sangat kisah dia gaduh tu (apa punya mak ko ni?), yang aku tak tahan SARIP DOL? For real? Ke anak aku salah dengar? Selama dia skool ni aku tak penah dengar lagi dia ada kawan nama Sarip Dol. Baru lah hari ni.

Kalau betul anak aku cerita, kalau betul jugak nama budak tu Sarip Dol, sangat sesuai karakter dia dengan dia, no? Hahaha.


p/s: psssttt, by the way, siapakan Yuyu Ayuni di hatimu nak? hahahaha



6 remarks:

C!kpuanmuda® said...

sarip dol musti la kaki buli.. budak tu menjiwai watak.. hahahahahah

i.s.z.a.n said...

CPM:
kan???? sangat berbakat! haha

cc said...

yuyu ayuni? for real yuyu? apa kes pelik2 nama budak zaman skrg ni?

p/s: bakal menhantu kot :p

i.s.z.a.n said...

Dia sebut yuyu aku xtaula btol ke x haha. Bakal menhantu? Oh plisss, blikan aku birkin brand new dulu baru citer menhantu hahaha

madamoiselleczar said...

Sarip Dol??!!! Wakakaka....gengster kg pisang betul budak2 skrg ni...btw, aku rasa kan, ittew nama gelaran bebudak bg kat dia kot, sbb dia gengster kat skool perhaps :p

i.s.z.a.n said...

madam za:
aku pun rasa. aku siap tya 'ticer pun panggil sarip dol?' dia jwb 'yela mmg nama dia sarip dol, hahaha