There was an error in this gadget

Kalau la jiran (sebelah kiri) aku baca blog ni..

Friday, June 12, 2009

[Entry ni untuk bacaan jiran sengal aku, sila jangan baca]


Aku nak bagitau dia:

1. Boley tak jangan nak memekak sekuat alam? Pepagi buta. Kalau ko nak berbunuh laki bini pun, pi buat kat tempat lain boley? Sakit jiwa aku. Anak aku nak tido pun tak senang. Pagi ko memekak. Tengahari ko memekak. Petang ko memekak. Malam ko memekak. Korang takde keje lain ke? Kalau korang tak kesian kat anak-anak korang, sila la beringat jiran-jiran. It's common sense lah. Korang tak skolah ke?

2. Rumah ko besar kan? Kawasan pun besar. Boleh tak jangan mengada-ngada nak jemur kain baju kat pagar rumah orang? Pulak tu spender yang dah macam roti kirai saiz XXXL ngan bra lacey2 bagai cup D ke apa pun aku tak tau. Kang orang ingat aku punya. Malu aku okeh? Berapa kali dah cakap jangan jemur kat pagar aku. Ah soh ko tak reti bahasa ke apa? Ke ko nak aku bakar kan? Nak tengok pun aku tak sanggup okeh. Suwey rumah ni bila ko jemur sotong-sotong kering ko tu, tau tak?

3. Ko ada tong sampah kan? Dahtu kenapa ko gatal buang kat tong sampah aku jugak? Tong sampah ko tu nak buat perhiasan semata ke apa?

4. Ni pun dah jutaan kali aku ngan laki aku sound. Korang ahli kongsi gelap ke apa? Tak paham bahasa? JANGAN PARKING DEPAN PAGAR AKU! Tu pun tak mampu nak faham? Bodo tahap dewata betul. Punya la banyak tempat lain, kenapa depan pagar aku pun nak park? 4 Tahun okeh aku sabar. Ko nak aku bakar rumah ko? Orang dah start kereta, dah bukak pagar, lagi mau park? BABI okehhhhhhhhhh.

Sungguh malang bila dapat jiran cam bab*. Tau lah ko makan bab*. Sebab tu otak ko tak berfungsi. Tak paham orang cakap bebaik. Stupidos!

Mampos la ko cepat. Aku rasa macam nak bunuh Ah-Soh ko dulu pastu ko! Arrghhhhhhhh.

0 remarks: