There was an error in this gadget

Di rumah

Thursday, August 13, 2009

Sungguh bosan mengadap dinding bilik bedebah aku di fakulti. Sementara tengah dalam fasa membaca papers yang bertimbun lahak tu, ambil la peluang utk bekerja dari rumah. Kat rumah boleh la baca sambil tido baring.

Believe it or not [walaupun dah banyak kali aku cakap], aku lebih produktif di rumah berbanding di bilik keji yang serba kekurangan itu. At least kat rumah, aku tak payah susah payah nak bagitau orang sana orang sini yang aku nak print. Nak mintak print papers pun macam nak mintak sedekah ok. Haramjadah. Kot ada sesiapa yang berkaitan terbaca post ni, pahamilah aku, jenis aku memang tak suka meminta-minta berkali-kali tapi hati aku sakit so kalau lenkali bila terasa aku keluarkan ayat pedas, sendiri mau paham la yer.

0 remarks: