There was an error in this gadget

Busy..

Friday, November 20, 2009

Menyiapkan essay. Jangan tanya essay apa :P. Aku paksa anak aku tido sebab kene submit hari ni.

Aku nak upload gambar bags for sale (lagi, sila jangan meluat) tapi blogger wat hal pulak. Dia tak bagi jual agaknya. Tapi aku dah email reena bag-aholics mintak dia ads kan. Pada yang berminat, sila la check it out before aku ubah fikiran lagi. Sebelum ni aku jual few bags then few bags lagi ada orang nak beli tapi aku tak nak jual. Ni aku cakap lagi aku nak jual. Harap-harap betul la aku jual so aku bley kirim bag lain dengan Verde :P.

Ok, mau sambung sesi pecah kepala. Chiow ;).

0 remarks: