There was an error in this gadget

He's diaper-free, yeay!

Thursday, December 31, 2009

Indeed, today is his 3rd day living without his diaper.

Untuk hari pertama, dia terkucil skali dan kene marah sket ngan mama singa dia. Nape la mama sengal dia marah. Sengal! When papa dia balik kerja dia mengadu "tadi Fal cing kat chair, mama marah", mama jawab "ehhhhh takdelaaa, mana ada mama marah, mama cakap je".

Hari kedua sangat berjaya. Tiada terkucil. Tidur juga tanpa diaper. Poo-poo juga kat toilet.

Tapi, ada gak keburukan dia diaperless ni sebab dia tahan segala rasa nak terkucil selagi tak jumpa toilet walaupun aku pakaikan diaper. Hadoiiii. Jenuhle klau nak keluar outing.

Akhirnya, di waktu-waktu akhir ni, tercapai gak cita-cita tak seberapa aku untuk get rid his diaper from him. Lambat ke? Tak kisahla, it's better late then never aite?


0 remarks: