There was an error in this gadget

Read it and love it to bits

Sunday, December 20, 2009

Twenties Girl by Sophie Kinsella.



Kata die hard fan Sophie Kinsella tapi buku dia dah basi baru terhegeh-hegeh nak beli. Peduli hapa aku. It's better late then never aite?

I really love this book. Funny. Lawak SK adalah sangat spontan. Ko tak payah fikir pape dah boleh gelak guling bila baca (tu aku la, orang lain aku xsure). Takde 1 pun buku dia yang mampu buat aku tak gelak sekor-sekor cam pompuan sewel.

Tapi..tetap ada tapi. I really hope that at the end of this book, Sadie will call out Lara or at least give her proper farewell. Baru aku bley tangkap leleh ngeeeeeeeeeeee.

Pada yang belum baca, pi lah baca. Pada yang dah baca tapi tak suka buku ni, you sadap! :P.

Can't wait for SK's next book. Adake?


0 remarks: