There was an error in this gadget

Bertukar

Tuesday, January 5, 2010

Dari ini


kepada ini.


Dari yang ini pulak


kepada yang ini.


Ini menunjukkan aku sudah tua sebab anak aku dah besar. Diaper tu untuk outing ngan tido malam sahaja tapi itupun kalau outing dia cari toilet jugak, malam pun rarely dia akan wet the diaper.

Tak lama lagi dia dah 3 tahun, cepatnya masa berlaluuuuuuuuu. Dah besar anak bujang aku.

I decided not to send him to pre-school just yet kecuali kalau aku kerja. Tak puas lagi nak gomol budak yang lepas aku gomol dia lempang muka aku balik ni. Papa dia nak suruh pergi school. Alasan yang sebenarnya adalah aku malas nak pi hantar dan amik dia balik :P. Ok, diaper out, next will be BOTOL SHUSHU!

Pic credit : google

0 remarks: