There was an error in this gadget

Antara apa yang berlaku semalam

Thursday, February 25, 2010

Masa pihak majikan beri keterangan untuk kali kedua selepas keterangan balas aku, antara ayat dia

"she was very upset when she have to stay back. Actually she can just tell me nicely 'owh, i have something important today, can i just continue doing this (stoopid filing) tomorrow?' bla bla bla bla bla"

And then I interjected

"what?? when did i raised my voice to you? even if i am, how am I to talk nicely to you when you keep throwing nasty words to me?"

Owh, dia menipu ok! Masa aku tanya kenapa aku kene balik lambat almost everyday, dia bagitau puan moderator aku tipu bila aku cakap aku kene balik lambat hari-hari which aku cakap ALMOST EVERYDAY which was only a day je aku balik on time. Pastu dia cakap aku tengking dia, aku emotionally unstable, aku patut cakap baik-baik dengan dia.

But the facts is, aku tanya baik-baik, dia yang masuk bilik menghempas barang itu ini sambil nangis.

ML, saat ni lah aku pergi ke ladies like I told you sebab aku nak mengelakkan aku pergi ke seberang table tu dan tampar mulut puaka betina tu ataupun tarik rambut tak terurus dia tu.

Nasib baik puan moderator tenangkan.

Like I said, aku akan tulis sebanyak mana fakta yang berlaku dalam blog ini. Kalau ada yang jemu dengan kisah ni, aku mintak maaf. I need to record everything somewhere sebagai persediaan kalau kes ini di drag terlalu lama.

Chiow.


9 remarks:

knv said...

beb, you've been tru some tough shit! aku doa allah teguhkan kau fizikal mental untuk hadapi apapun yang bakal mendatang.

yes, fight for all that is righfully yours.

insyaallah all this shit will worth your while when it is finally over.

be strong yeah?

CikChelsea said...

tatau la kot ada yg bosan, tp sy tidakkk..teruskan usahamu kak. this things happened to some peoples, tak semua tau cmne nak handle. so dgn bkongsi kisah ini di sni, mungkin akan dtg blh tlg seseorang yg lain:)

isz_3707 said...

knv:
thx babe, benda ni memang beri kesan kat aku, aku xheran xkerja kat situ tapi the way she treated me and kicked me out macam aku ni criminal, tu yg aku saaaaaaaaaaaaaaangat geram

cikc:
yer, harapnyer begitulah, thanks anyway dik :)

Ealyie said...

tulis je nyah dlm blog ko nie, kalo ada org komplen ko sumpah je jadik batu.. :)

isz_3707 said...

aku test power menyumpah aku kat ko dulu nak? tengok menjadik x? haha

Ms Lola said...

Like I said, ko anggap je minah tu ****. itulah taktik (saiko diri sendiri) yg aku guna utk aku kekal bertindak waras. Hahaha

isz_3707 said...

ML:
itulah, drpd susah payah lempang dia kene samak tangan aku karang, baik berfikiran waras ye x? muaaahahahhahahaha

KS said...

u mmg brave.. kalo i kan.. hishh,.,.. meraung2 dah kat situ.. takpon mmg dah kena pelempang kot... kalo perangai dah gitu sapa pon yg tahan..

CiKaYu said...

tak sabar nak tahu kesudahannya. sabar ye..u go girl!!