There was an error in this gadget

Perlukan pembaharuan

Monday, March 1, 2010

Aku dah bosan dengan layout blog aku ni sebab tu lah aku malas nak blogging skang. Ok, itu hanyalah alasan, obviously!.

Oleh kerana aku dengan Facebuku memang tak boleh nak click lagi buat masa ni maka aku akan terus merapu di sini.

Hajat di hati nak tukar layout. Ciri-cirinya:
1. 3-column yang kemas petak-petaknya persis seperti blog ini (sorry nyah, mak memang suka blog yang macam pakai grid paper hang tu, mak tiru bley? :P).

2. Masih mengekalkan
i-Theme color : black & white
ii-Angel & Evil pun aku nak kekalkan tapi klau bley nak la gamba lain, jelak dan ngan 2 ekor kat atas tu.
iii-Semua link dan gadget yang ada.

Ada sesiapa nak amik sub? Mak tak kisah bayar sket. Sket je, banyak-banyak sangat mak x mampu :P.

Chiow ;).


3 remarks:

Ealyie said...

psst..psst.. nk aku topup?? :P

CY4.0 said...

kalau aku amik job ni, tak tau la kurun ke berapa nak siap.. ngeee..

Sayang.Ibu said...

nyah, ko cuba riki2 kat cni, http://triplecolourlife.com/blog/header/
aku x tau laaa brp dia cas utk satu blog, tp aku baru amik header blog ngan dia dan puas hati... :)