There was an error in this gadget

Lunch hari ini

Saturday, March 13, 2010

Hari-hari aku masak nasi dan lauk pauk tapi hari-hari jugak aku tak makan nasi. Aku sendiri dah tak ingat bila kali terakhir aku makan nasi, bley?

Tolong jangan nak kata "mesti kurus kalau tak makan nasi". Aku rasa kalau aku makan nasi, takdelah aku sibuk makan bende remeh temeh non stop. Itu lagi menggemokkan dari skali makan nasi dah kenyang.

Ini untuk hari ini. Tapi untuk aku jelah sebab my boys memang takkan hengen makanan aku yang ntah pape.



Aku memang kurang suka makan nasi bersama lauk pauk sejak azali. Musim panas ni lagi la.

Korang masak apa hari ni? Owh, mesti korang beronggeng sebab cuti kan? Sekolah pun dah start cuti. Aku dok umah je, laki mak keje 24/7 kalah menteri pertahanan *tetiba*.

Chiow ;).

3 remarks:

zailamohamad said...

kerabu mangga ke tu?? sedapnya!!!

Ms Lola said...

aku masak bendi goreng - bendi pulak keras macam kayu, dah tua!!!!!!!

esok aku nak masak sup petola - tanpa minyak

isz_3707 said...

zaila:
ha ah kerabu mangga cikm iszan ngeeeeee. lobster kang klau da siap masak anta umah sket yer, tang kepala haha

ML:
aku slalu fail bab beli bendi. sungguh sihat pemakanan ko nyah, pokokkkkkkkkkkkkkk manjang :P