There was an error in this gadget

Bapak-bapak, ibu-ibu..

Tuesday, April 13, 2010

Seperti yang dijanjikan (bunyi macam ko hebat sangat, pompuan), mak dah register Twitter. Tapi seperti biasa, mak blur!

Silalah buat apa yang patut supaya mak bley join korang berkicau.

5 remarks:

mamaDhea said...

aku pon rasa nak register ah.. tp blom sampai seruuu.. :P

isz_3707 said...

mamaDhea:
nyah, mak ni sume sign up pastu terbengkalai. zaman keje bleyle aktif bebenda ni, skang ni payah. tp SAHM lain ok je pun, aku pun xtau pekebende yg aku bzkan heeeeee

isz_3707 said...
This comment has been removed by the author.
isz_3707 said...
This comment has been removed by the author.
CiKaYu said...

pernah sign-up twitter pastu tak berkicau-kicau sampai sudah..mak tak geti deknon..