There was an error in this gadget

Busy

Tuesday, June 1, 2010

Mengemas rumah tak habis-habis. Tapi kira dah ok la. Dah boleh la orang nak datang tanpa aku ajak jumpa kat Jusco je haha. Sorry yer Mai ;). Bukan ko sorang, ramai dah jadi mangsa aku haha. Oleh sebab tu lah aku make over rumah ni.

Tapi klau ada tetamu harini, dok kat lantai je la eh. Perabot akan mula masuk arini (kalau orang tu tak tipu aku le). Yang lama suma dah selamattttttttttttttttt. Rumah sewa, nak buat beriyer pun kang nak pindah leceh.

Bau ikan masin la dok kat dining table ni. Tak pernah aku blogging dari dining table nih haha. Dahle, sakit idung aku :P.

2 remarks:

KV said...

hehe...bau ikan masin mmg menusuk kalbu!

CiKaYu said...

ikan masin tu makan nasi panas + sayur air pun sodap..