There was an error in this gadget

Injured

Friday, June 25, 2010

Sana lebam, sini lebam. Lepas lebih 2 minggu kesannya tak hilang-hilang. Itu bukan lebam sebenarnya, itu melecur terkena wap rice cooker, kecederaan apekah?

Setiap kali masuk dapur mesti injured. Semua benda boleh mencederakan aku. Pisau? minyak panas? kertas? sudu?? fork? waima (betul ke penggunaan word ni kat sini haha) kuku aku yang tak panjang ni pun bley mencederakan diri sendiri. Benda tajam? benda tumpul? Aku memang manusia yang mudah tercedera dalaman dan luaran, bluekkk.

Pakai apa nak bagi hilang kesan ni? Sangat huduhhhhhhhhh.


5 remarks:

mazzuana said...

iszan, i guna bio-oil..oily sikit (dah nama pun oil kan??) tapi sangat berkesan...ada jual kat pharmacy botol kecik Rm32.90

jua said...

gelang emas ko nyah!! tebal!!

isz_3707 said...

mazz:
mahalnya! (bley?) haha. bio-oil ngn french oil sama ke ek?

jua:
ahh ko!

cikayu said...

amboi gelang...tebal nooo...

isz_3707 said...

cikayu:
adoii lg sorang, mak tunjuk lebam, bukan gelang buruk masam tu uwaaaaaaaaaaa