There was an error in this gadget

Kenapa saya aku suka baca Casa Arina?

Monday, June 21, 2010

Memandai tukar katagantinamadiri. Adakah aku telah disqualified? Ngaaahahahha. Takpela, buat modal blog udahle yer ngeeee. Bila tarikh tutup nye pun aku tak pasti, klau dah terlepas nasible. Syarat penyertaan pun aku xsure. Connection BB yang macam puaka ni membuatkan aku menyampah nak buat pape yang memerlukan internet connection, haihhh.

Kenapa saya aku suka baca Casa Arina?

Jawapan aku:

Sebab....

Aku rasa dia GILA macam aku. Kekadang aku rasa dia baikkkkk sangat, kejap kang aku rasa dia lebih sewel dari aku. Kekadang berentry-entry dia menyumpah orang, pastu kang dia berusrah pulak. Kekadang dia masak sampai xmuat meja, pastu dia rasa malas nak masak. Kekadang dia macam seronok sangat menguruskan anak2 dia, kekadang bila dia restless mula la nak membebel tak tentu hala. Kesimpulannya, dia takle sevogue mana, haha kejiii. Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Anyway, i love to read Casa Arina sebab DIA ADALAH DIA. Dia blog apa yang dia rasa dengan bahasa yang takde cover2. It's just me, aku suka orang yang macam tu ;).

Sekian entry ntahpapekejadah dari aku.

Toodles ;).

2 remarks:

knv said...

kahkahkahkahkah!

ini antara honesty yang aku suka. ko kata aku g.i.l.a??? hahahhaha!

oh you read me so well! adakah engkau jugak aku? hahahhaha!

sungguh beb! aku selalu rasa akulah manusia paling carca marba dalam hidup ni. but improving i am from time to time.

thanks for seeing 'me'.

lutb!

:D

isz_3707 said...

knv:
tidak kaknon, ko x keseorangan dalam bab carca marba tu ngaaaaaaahahahah