There was an error in this gadget

Separuh jiwaku pergi

Friday, June 11, 2010

Bila bantal busuk Naufal yang bernama Angi hilang di Jusco Bukit Indah petang semalam. Sampai detik ni aku masih kene menjawab dengan Naufal. Pelik jugak macamana bley tak jumpa sebab masa last aku nampak Angi tu kat washroom. Ada cleaner tegur si Naufal ada bantal busuk. Naik eskalator aku perasan dah takde bila patah balik terus takde. Belum jauh pun jalan. Tanya cleaner bangla sengal dia bley jawab "Kat Jusco ada jual", aku rasa nak tempeleng je kepala dia nasib bley fikir panjang. Maybe dia tak faham aku tanya. Semua tong sampah aku geledah. Memang nak hilang agaknya. Sedih sebab dia sedih :(. Bantal busuk tu macam penawar dukalara si Naufal. Bila kena marah dia cari bantal dia (adakah bermakna aku dah x bley marah dia?), bila kena gigit nyamuk cari ucuk, bila sakit cari ucuk, pendek kata semua pun kena ada ucuk (eh, angi sebenarnya).

Nasib la nak, mungkin dah sampai masanya awak belajar independent, hidup tanpa peneman2 setia awak tu.


3 remarks:

CiKaYu said...

ala ciannya.....cari yg lain lah naufal....

azdra-azdra said...

alahai.. aku tak tahu la klu si baby zirafah patah tengkuk imie hilang.. mampuih! tp so far smlm tertinggal baby dia tuh kat umah Wan dia, ok lah.. Cumanya aku ganti ngan Gajah. Same material. Kalau izzah, dah meroyan satu dunia kalau hilang. Aku pun turut meroyan..

p.s: aku dah beli buku jp. klu berat cam ko kata tuh, aku bungkus ngan surat khabar jer lah.. hehehe

isz_3707 said...

cikayu:
dia nak sama mcm yg lama, mana nak cari? uwaaaaaaaaaaaaa

azdra2:
itulah, ank aku bntl uumah ni byk tp xnak dia, nak sarung yg tu jugak. haihhhh.

ko bli yg tajuk apa? mmh heavy, tp best