There was an error in this gadget

Surat layang buat KNV

Thursday, June 10, 2010

Tapi bukan dalam format surat.

Kak non oiiiiiiiiiiiit,

Nape aku tabley masuk blog ko? Adakah ko telah buang aku tatkala membuat penapisan reader2 ko. Aku tak pernah buat taik ngan ko, aku SUMPAH! Aku sayang ko kak non. Aku pun nak benda tu. Kasik la aku masuk, puhhleeeeezzzzzzzzzzzz.

Lola, nape 2 2 tepon ko aku call tak dapat??

Kenapa ngan korang ni? Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.

10 remarks:

knv said...

entry layang ke surat layang? kahkahkahka!

aku dok belek2 template baru daaaaa.... sat2 ni aku bukak balik.

u jangan tak tau, ai sekarang kat usahawan berjaya. kenalah pakai template bling2 sikit baru semua orang perahsan.. :P

isz_3707 said...

knv:
sampai ko layangan aku ke ko. ahh xkira, invite aku pastu ko nak renovate ke cat ke apa ke ko punya suka! email aku noriszan17@yahoo.com, skang!!!!!!!!!!!!!!!!!

knv said...

dah open house dah pun tak yah nak invite2 dah hahahhaha...

sila terjah.. sila.. sila.. :D

isz_3707 said...

knv:
abis klau lenkali ko tutup lagi? alaaaaaaaaaaaaa invite la, plisssssssssssssssssssssss

knv said...

aku tutup sekejap2 je. kalu lama2 memang aku invite la wehhh.. aku malas nak mengisi email2 tu haaa.. :P

ms Lola said...

no aku 1 dah Tamat perkhidmatan kot. satu lg Ada prob ptg td

isz_3707 said...

knv:
baiklah :(

ML:
tpon ko pun, time ni le nak prob :P. yg mana yg dah xleh pakai?

Sayang.Ibu said...

ko dah bley msk blog kak non kannn... aku smlm pun lps ko call try masuk, x leh... rupanya kak non tgh kemas umah..hehehee...

mommysarah said...

kak non kan usahawan roti berjaya. mantopssss. tu pasal umah nak kena bling2. kah3x

isz_3707 said...

intan:
dah, ha ah sibuk nak pasang lampu raya tp aku tgk camtu gak haha lariiiiiiiiiiiiiiiiii sblm kene sembur ngn kaknon

mommysarah:
usahawan roti eh? bukan mesin roti? hahahha