There was an error in this gadget

Eclipse

Thursday, July 8, 2010

Baru je lepas tengok movie ni. It's sooooooooooo predictable. Tak best! The only part yang aku suka adalah bila Jacob Black muncul :P.

Kenapa dia mesti nak visualize kan everythings ek? Cerita2 kenangan tu. Pada aku biar dalam bentuk orang tu bercerita lagi ok. Buku is far way better. Movie ni lompat sana sikit, sini sikit sudahnya tak cover pun buku.

Kecewa? Tak la sebab memang dah agak. Previous 2 (Twilight and New Moon) pun tak best movienya. Kalau tak kerana ada Jacob Black tu memang aku pun tak hengen nak tengok.

Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.


p/s: Pada yang SUKA movie ni tapi belum baca buku dia, baik baca sebab mesti korang akan rasa lagi best. It's just my 2 cents guys ;).

p/s/s: Pada yang suka movie ni, jangan plak nak marah aku. Ni review aku, so aku review dari apa yang aku rasa.

7 remarks:

knv said...

betullllll.. buku is farrrrrr more betterrrr!!

isz_3707 said...

knv:
ai kaknon, ko pun dah tgk jugak? ngeeeeeee

CiKaYu said...

lum baca & lum tengok. tapi dah beli tiket tuk tengok sok....

knv said...

lum lagik. aku refer kat dua movie lepas.

takleh celen la buku yang tebal NM tu kan? :P

isz_3707 said...

cikayu:
tp klau antara 3, yg ni ok sket la. enjoy la sok yer ;)

knv:
aku baca twilight saga lajuuuuuuuuuuu je, baca buku lain yg lg nipis lg slow. klau org xbaca buku dia rasa movie ni best kot tp pd yg dah baca aku rasa a bit disappointed la

kay karim said...

i tak bc buku dia..just follow the movie..mmg tak best mana pun..

isz_3707 said...

kay:
itulah, xtaule apa yg org yeye kata bestt sgt tu. even suma paper semalam review pun kata tak best.