There was an error in this gadget

SPAM

Tuesday, July 27, 2010

Pada yang pernah dapat email daripada aku pasal Viagra, mintak ampun yer. Aku pun tak tau kenapa sejak sebulan dua ni banyak sangat email sent from my account bagi discount untuk beli Viagra.

Mak tak jual Viagra ok. Apa binatang Viagra ni pun mak blur!

6 remarks:

viruspadu said...

hahaha kan

saya terima byk emel dari rakan tetiba jual viagra

ntah2 saya pun penjual viagra. siapa tahu ahaks

MN said...

soalan ikhlas aku,ko mmg tak tau viagra tu apa ke?

Ealyie said...

aku pon kena mcm tu nyah.. pehtu pi anto kat email BOSS aku boleh??? sgt2 bongok ok..:(

p/s: kang dia ingat aku jual viagra lak sbb tak dapat bonus tahun lepasss... ngeh..:p

KV said...

kv pun byk terima emel pasal viaga from kawan2. Tp dh tau mmg spam. Pakat2 gelak je lah.

Sayang.Ibu said...

perggghhh ramai kawan2 aku niaga viagra rupanya...hahahahahaaaaa

isz_3707 said...

mak x jual Viagra, sumpah! haaaaahahahah.

MN, yg aku tau Viagra ubat kuat utk lelaki, that's all haha.