There was an error in this gadget

Today's special : Nasi minyak

Saturday, July 31, 2010

Hidangan untuk dinner malam ni. Rojak darat/pencuk tu aku pakai starfruit untuk gantikan pineapple sebab takde pineapple, bley? Bedal sajelah labu. Lain: ayam masak merah dan kurma daging. Baru lah terbuka selera aku ngeeeeeeeeee. Hari-hari masak nasi putih, aku tolong tengok je, nak makan memang tak lalu.



Budak semput ni pun makan dengan selera! Dia cakap nyum nyum sambil gosok perut.



Cuma En. Slurpee je masih lagi berjuang di kolam ikan. Baliklah bang, kami ni pun boring gak dok umah. Abang boring-boring gi mancing, kami boring-boring nak buat apa kat umah ni bang? Balik cepat sebab saya dah masak kaw-kaw! :P

8 remarks:

lapo said...

Terliur sudaa...
Mesti Naufal makan banyak kan..
Ko makan banyak jugak ke?
hehe

che'puan Idot said...

aku nengok nasi minyak ni pun tumpang terliur

h.l.s said...

tabikkkk toing3
gigi naufal lawa giler mmg patut tayang cmtu, klo gigi hitam? ngahah

psstt sy dah tukar link belog, ini link baru yp2kl.blogspot.com

isz_3707 said...

ceri:
aku mkn yg mcm dalam gamba tu la.............kali 2 muaaaaaaaaahahahhahahah

idot:
mintak ampon, xde nia nak bg terlioq org preggy nih

cikC:
aku nak pggl ko apa pasni? org yp? ngeeeeee, dah x dok chelsea dah?

cc said...

ala, link sajork yg tukar...orgnya sama lg..hahaha

gigih nak 'melarikan' diri drpd budak2 ofis ;p

CiKaYu said...

sedap lak tgk nasi minyak hang ni...

KS said...

Lapooo.... Tak bfast lagi!! Camtu u kena masak nasik minyake ari2 baru naufal nak makan byk2. U pon takda pening dia takmo makan hee

isz_3707 said...

CikC:
cc pulak? credit card kah? :P

cikayu:
mmg sedap haha

KS:
dia cpt jemu, pape msk pun xleh ulang 2 kali sehari, apa lagi bhari2 lgpun kang naufal xbeso mak dia yg makin bolat