There was an error in this gadget

Sorry

Monday, August 23, 2010

tiada apa yang aku nak update kan (sebab malas nak menaip & internet connection sucks big time at the moment) haha. Sila jangan bom blog aku, klau tak aku totop!

4 remarks:

Ealyie said...

SEjak Fal bela ikan aku rajin lak dtg sini semata nak bagi ikan2 Fal makan..:p

isz_3707 said...

ealyie:
baguslah, xde la kebulur ikan dia haha, mekasih yer ngaaaaaaaa

che'puan Idot said...

aku baru 2 minggu tak masuk sini..
mula2 heran pesal ada ikan-ikan dalam blog kau.
ingat aku yang salah tgk..
rerupanya....
ohhh, dah scroll down baca prev entries, baru ku paham.
happy belated bday, anyway

isz_3707 said...

idot:
xpe nyah, ko msk 2 mggu skali pun xde apa yg ko missed, aku bz so malas nak blogging ngeeeeeeeee

thanks anyway :)