There was an error in this gadget

Busy me

Friday, September 3, 2010

Sibuk dengan ini pulak. Bersauna lagi. Owh, aku tak amik order secara official. Kek ni memang kek wajib aku tetiap taun bila raya. Aku buat hanya untuk mereka yang merayu-rayu beriyer-iyer nak aku buatkan untuk diorang.

Hujung minggu ni buat kek saja la. Lepas tu ada 'kerja' lain menanti.



Kalau aku tak berblog lagi lepas entry ni (sebelum raya), aku nak wish Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin. Honestly aku ni tak megutuk orang (i mean blogger lain) kat blog tp kekadang kat luar ada gak sesetengah blogger yg menjadi mangsa kejian aku. Aku memang mudah untuk tak suka orang. So aku mintak maaf yer. Aku tau ada gak yang tak suka aku. Biasa lah kan, nama pun manusia. 0-0 yer. Pas raya kita mula buku baru haha.

Toodles!

12 remarks:

cc said...

kak, toksah kje la. buat kek + amik tempahan beading. perghhhh lg kayo drpd kje..hehehehe

mcm tau je statement ada TERkutuk blogger tuh :p wakakak

sy pun samalah, mtk maaf zahir batin jugak :)

isz_3707 said...

cikc:
tu yg ko tau, yg ko x tau rmi gak aku kutuk haha tp stakat ni ko belum msk rekod lg la. belum tau bukan x haha. ala aku pun slalu je kene kutuk ngaaaaaaaaa

amik tempahan bebenda ni time raya je, time xraya ko nak soh aku nganga? haha

samala, o-o eh

sz | m.s.s said...

kek lapis apa namanya tu ye? masam manis ke asam ke apa ek? rajin sungguhhh dirimu zan...

isz_3707 said...

suzi:
kek lapis kukus masam manis, ada panggil haw flakes, kek asam manis, bedal je la labuuuuuuuu. idok le rajin sgt. ko xtgk umah aku ni haa, sibuk buat benda lain, umah dah mcm tongkang karam

CiKaYu said...

ni cam kek kukus betawi je ni....harus sedap banget ni...samalah saya yea, minta maaf zahir batin...harap2 aku xde dlm senarai kejian mu itu cik iszan..huhuhuhu

nanako said...

iszan... selamat hari raya..
sehari sblm raya pon kita nk buat kek masam manis ni :D

isz_3707 said...

cikayu:
kek kukus betawi? errrr hee ntah. i ni tau buat je, mkn nye tidak sama skali hee.

setakat ni u xde dlm list, no worries haha

nanako:
selamat hari raya nana. yeke? menu wajib utk raya jugak ye?

KS said...

nak order kek lapis sempat lagi?? i nak yg cheese.. eh ada ke?? :P main request je haha

lepas raya pon tadak hal!

KS said...

btw, selamat hari raya n maaf zahir batin to u too :)

isz_3707 said...

KS:
u lg hebat membuat kek, u buat je la. u kat mana nak ode ngn i? haha. selamat hari raya!

KS said...

hebat buat kek hapanya.. kek lapis i tak reti nak malas nak retikan diri. haha.. i buat kek sempoi jek..

bila u ada turun kl? kekekek. serius ni babe anak i suka kek lapis

Ibu Aimy said...

i pon nak jugak laaa.. hehe