There was an error in this gadget

Kecelakaan seekor MAXIS

Wednesday, November 24, 2010

Aku memang suka maki-maki ni.

Dah broadband ko macam tahique. Pastu sms charge naik, call charge naik, bley? Telco lain berebut-rebut turun harga, ko sibuk nak naikkan eh? Aku dah lebih 11 tahun pakai Maxis bedebah ni. Harus ke tukar ke Telco lain?

Maxis memang tak reti hargai customer ok.

I curse you (lagi) MAXIS!!



p/s: Sorry eh kalau nak kata aku tulis direct MAXIS nih and bukan M.AXIS ke M****S ke, ada aku kisah? Dah memang servis cam lahanat, buat pe nak selindung. I am their customer & customer will always right :P.


1 remarks:

mazzuana said...

i pun selalu kena bayar ridiculous amount of phone bill...ntah hapa yang dia charge...