There was an error in this gadget

Setelah sekian lama..

Monday, November 8, 2010

..lama ke? Raya aritu beli Ratu, kira lama lah kan?



Tak banyak, bebebeberapa helai je, untuk memeriahkan SALE diorang.

Nak tanya, ada sesiapa tau ke beza privilege membership card Ariani nih? Between Platinum, Gold & Classic. Aku tengok orang lain pun sama je rege dapat cam aku. Baik masa takde kad dulu, slambe je aku tawar gila-gila. Ada yang tau ke? (Ke time sale semua sama je?)

Kalau tau, silalah beritau.


Aku,

13 remarks:

Ealyie said...

Dorang kata smlm time sale gitu mmg belasah sama je rate discount. CUma apply masa NormalPrice, tapi ntah bila la depa dok prantik NP tu aku pon xtau sbb manjangggggggggg SALE!!! huh!

i.s.z.a.n said...

ealyie:
kata ada additional disc during sale masa kat pamplet buat kad dulu, tipu!

FAM said...

one SA ckp ad diff % la tp not all sale items. byk tu klau dh sale, kad tu takde maknanya. arhh..dh nyampah dgn ariani sbb kualiti sgt hampeh. tp klau masuk tetaplah beli. huhuhu

i.s.z.a.n said...

FAM:
i sebab xde pilihan sgt kat jb ni tp munaw pun da kureng skang, awning tebal, benci! tp ariani ni klau baru2 mmg ok, lelama awning hampeh. jenis pakai buang lah kiranya hee. sila opt pd tdg x berawning klau xmo rugi

sisdee said...

katanya kan...klu tak de sales...pmegang kad tu bole dpt sales le kot..tp ntah le...tak paham apa bezanya..yg tahu klu beli over bape ratus dpt gold le..klu yg ribu riban tu dpt platinum err yea ke...mak pun conpius..wah ko terjah sales gile2 ariani that day ke tu :O heheheheh...

i.s.z.a.n said...

sisdee:
aku pi smlm. platinum tu utk reseller. klau nak ikut beli beribu, aku da layak dpt platinum tu ngeeeeeeeee. aku pi smlm tinggal belen2 je tp xramai org. aku ni klau rmi sgt org cam pasar mlm, tdg cun melecun murah camne pun aku xselera

mazzuana said...

Iszan, kalau I pegi mmg carik sedara mara jakel je, bargain dengan diorang..lagi best harga..kalau time takde sale ok la pakai kad tu..dapat 10% diskaun...kalau jumpa sedara nara dia for sure dapat additional 10% diskaun..

Sayang.Ibu said...

nyah, time xde sale br ada makna kad tu. kalo time ada sale mcm member day nih, semua ikot harga sama. skrg nih pun blh tawor menawor laaa nyahhhh... aku nih tgh mabuk platinum 2-tones nyah. tu psl asik ngulang sana jer...

i.s.z.a.n said...

mazz:
klau kat jakel mmg slalu berurusan ngn boss dia, kat ariani xde, so called boss kat situ (pompuan) kedekot!

intan:
aku xpenah g lg dah, tdg da byk sgt nyah. aku kureng plak 2-tone platinum tu tp rembat gak la selai sebab budak SA yg slalu layan aku tu yeye soh beli. aku amik mcm2 kaler masuk fitting room, kuar blk suma aku kata xnak, pendek kata xkenan la haha

tp nyah, klau nama members day tp bukan utk members kejadah????

linahilmin said...

kita serupaaa...

last beli masa raya, hajaba & ratu = 6 lai..

last weekend, ratu = 5 lai!

skrg i tengah gila kan ratu la.. cam kena je ngan muka bulat i nih! huh!

i.s.z.a.n said...

lina:
i beli masa raya 4 helai tp 4 4 masih dok dlm bag ratu tu ngeeeeee

JuJuEE said...

aku kan, tak pnah lg beli ariani ni. padahal kat shah alam ni ada je. dulu alasan jauh nk gi KL.

bkn stakat tak pnah beli, jejak pun tak pnah

i.s.z.a.n said...

Jujue:
alasan x pegi adalah.... (sila isi tempat kosong) haha.

Aku sebab tudung bawal mmg fail. Niat aku btudung tcapai pun sebab adanya tdg Munawwarah dulu. JB xde Munaw so Ariani lah penghabis duit :P