There was an error in this gadget

Aku bukan 'pandir' ke andih?...

Tuesday, December 28, 2010

[Entry caci maki. Well, what do u expect from me selain tu kan? So, proceed at your own risk!]




But I really can't help myself but to feel delight when I saw kain rentang kat satu simpang berdekatan rumah aku ni.

Kan rentang apa? Ingat lagi co. yang sacked aku early this year? YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS, it's them AGAIN, mencari orang untuk mengisi jawatan lama aku AGAIN & AGAIN & AGAIN!!!!

Muaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahhahahahahahhahahahahha. It's not that I can't get over with it. Aku tak pernah ambik tau pun. Laki aku yang baca. Sebenarnya, laki aku tak pernah tau pun nama co tu. Dia saja2 baca kain rentang tu kuat-kuat (seperti biasa :P). Bila dengar nama co.nya aku pun baca sama. Terus gelak syaitonnirrojim.

Before this, I stumbled upon their ads kat recruitment web bebebebebebebeberapa kali la. Maybe sebab memang kerja yang aku cari so co. tu terlist skali.

Nak kata aku tak baik pun kata lah tapi bila benda camni jadi, aku terus teringat balik ayat terakhir yang aku sembur kat muka thatbitch right before she escorted me out of the co. macamler aku ni penjenayah yang boleh menyebabkan kematian. Tapi kalau ikut gila aku, memang bley pun kot. Tengok muka tak lawa, alah macam ko lawa pun :P dia pun aku bley muntah ijo.
Honestly, that was the most humiliating incident in my entire life!. And maybe because of that fact ler aku akan rasa sakit hati setiap kali aku teringat. Bukan aku sengaja nak ingat, tapi bila ternampak nama co. tu, automatically akan teringat balik.

Ingat lagi ke apa aku cakap kat dia? Owh, pada yang follow blog ni dari dulu, tau la kot kisah tu. Pada yang tak tau, xyah amik port ler, takde pekdah pun haha.

This was it: "I bet your (jawatan aku) will change every month, if somebody can stay longer, that means she is stupid, just like you".

Aku kopipes balik dr entry dulu tapi aku malas nak link. Malas nak ku kenang! Kerana dia resume aku hancus! Sebab tu aku rasa 'suka' bila dia susah sebab aku pun masih susah sebab dia!

I curse you (again) stoopidbitch!!

3 remarks:

Zety Zin said...

meh aku gelakkan sama.
muahhahahahahahahahahahahha.
padan muka dia.

mamaDhea said...

i curse u too stoopidbitch! *eh, tetiba*

KS said...

oooohhh apa kesah ek bitch nih?? hidup lagi? haha
so kes tu u menang kan?