There was an error in this gadget

Untuk 'kamu' yang merindui daku

Monday, December 27, 2010

Xmas @ Zoo Johor.

Ni gambar terbaru yang aku jumpa dalam camera yang aku rasa boleh publish (temporarily). Yes, I am one f.a.t momma. Ko tak yah cakap haha. Aku dah naik 10kg dari last kita ketemu.

Yang sama besar ngan aku tu, anak sedara Mr. Slepi yang baya Yasmin.

And Naufal yang bakal mulakan skool in a week time.

Aku rindu 'ko' jugak!!

Sila tengok puas-puas sebelum aku simpan ;).


Watermark tu nak tutup bra-line haha.



Masuk Zoo ini je yang laki aku snap. Agaknya aku ni dia ingat penghuni Zoo ke apa? Camne nak caya ni gamba Zoo? Ko tanya laki aku :P.




11 remarks:

linahilmin said...

mana ada gemuk pun! i nampak ok je, unless u crop lah! muahaha!
i sker 2nd pic tu, nampak sgt artis!

Ealyie said...

hmm.. cun baju pink ko tu.. kenapa aku xdek baju pink mcm tu ek?? ;)

FAM said...

gini gemuk?? xtau la haku ni apa. huwaaaaaaaaa

mamaDhea said...

ok ape.. tak gemuk pon.. hmm.. ;)

Sayang.Ibu said...

Aku percaya ni mmg kat zoo... :P

sz | m.s.s said...

aku x penah msk zoo johor tu...
maka klu ko kata ni zoo johor aku pecaya je la... ;p

i.s.z.a.n said...

lina:
tang mana nak crop tu nyah? hahaha, klau in real life leh main crop2 alangkah indahnya, xdela mak terseksa sebegini hahahha

ealyie:
itu bukan pink, harap maklum. itu maroon. kalo ko nak kata tdg aku xmatching, aku nak gak ckp tdg maroon aku ada byk tp 1 pun aku xleh match kan ngn baju nih!

FAM,mamaDhea:
yer sebab skang sudah terlebih 10kg, sama ngan sekampit beras uwaaaaaaaaaaaaaaaaa (jugak)

intan,suzi:
ok lah tu klau caya :P

CiKaYu said...

cik iszan,

ko gemuk tang mana ek? cuba xplain...

Ms Lola said...

Bag apa ko bawak? Update!

i.s.z.a.n said...

cikayu:
tang perut, tang peha, tang lengan, tang suma2 lah haha

ML:
Haha

Sue said...

a'a.. takde gaya gambar dlm zoo. heheh.. tak pe la iszan. janji naufal tau dia pegi zoo.