There was an error in this gadget

Cepat mengaku!

Monday, January 24, 2011

Siapa yang sampai ke sini berdasarkan carian di bawah? Amponle sebab aku malas nak printscreen.

1)jejemput pisang khas bangka
Jejemput pisang KHAS, BANGKA? AKu tau la aku dah bangka. Ko nak cari BINGKA ke BANGKA? Jejemput KHAS? Apa resepi dalam blog aku suma memang dibuat KHAS oleh aku. Tapi ko cari jejemput pisang KHAS, untuk apa??


2)kucing selongkar sampah sarap
Ko jumpa ke apa yang ko cari kat sini? Kucing selongkar sampah sarap kat blog aku? Aku memang ada kucing tapi kucing-kucing aku suma dok dalam kandang. Aku memang ada sampah sarap tapi sampah sarap aku suma dok dalam tong sampah. Kajian apa yang ko tengah buat ni?


3)tudung gersang
AGAINNNN..keyword ni muncil lagi, jumpa dik apa ko cari kat sini?


4)tudung spender
Tak cukup gersang, kali ni tudung spender plak eh? Ke sebenarnya memang ada tudung baru yang aku tak tahu kewujudannya?


5)kain andih
Sumpah aku tak tau yang nih. Apa ko jumpa cari benda tu kat sini?


6)angel evil htettttttt teeettn
Sila gantikan yang tengah tu dgn yang sepatutnya. Ramai cari 'benda' tu kat sini. Dah-dahle. Takde pekdahnya korang bongkar citer bodoh tu. Pompuan tu salah orang tapi taknak ngaku, thats all. Takyah datang sini dah kalau nak cari dia, buang masa! Blog ni bukan blog blogger famous yang leh generate income riban-riban ke jota-jotaan. Blog ni blog takde pekdah yang ditulis oleh seorang manusia yang kurang kerja. Korang yang nak kaya takkan jumpa pape kat sini, dah dah, pi google lain pi!

Toodles ;)

5 remarks:

C!kpuanmuda® said...

hahahaha... kain andih tu dia nak carik kain anduh buat balut tangan anak dia yang patah kot * giler panjang explaination haku

bab tudung gersang ngan tudung spender tu.... sumpah mak tak tau kaitan nyah...

Zety Zin said...

tang tudung tu mak gelak gila noks. mende laaa yang diorang ni dok cari ek? hahahahaha.

NadiahKhair said...

hahahahah..tudung gersang tuh mmg tak tahan la.

aku ade sekali mangkuk mana google cara nak buat bom!

hambek. aku xtau la ape kaitan blog aku ngn cara buat bom. matila pasni ISA cari aku

yulie said...

ko ni mmg menghiburkan laa.. aduii nk gelak ni...
sakit perut aku yg tgh kenyang ni :P

i.s.z.a.n said...

CPM:
oo kain segi-3 tu? andih ke anduh? mak andih aku tau la wpun xkenai

zety:
ntahnye, aku pun nggak ngertik

Nad:
umakaih seriously? try ko plak google tgk sampai kmana hee

yulie:
ko makan kek byk sgt ka?