There was an error in this gadget

Tidak berjaya pecah rekod

Tuesday, June 21, 2011

Niat di hati nak pecahkan rekod, bulan 6 takyah berkampung kat spital. Nampaknya setakat ni belum berjaya. Kol 10 malam td dah sampai spital, ingat dapatle balik pas neb, 3x neb, 1 shot ubat sume xjalan akhirnya di sinilah kita bertapa buat sementara.

Ni nak testing email to blog. Jadi x? Klau jadi (pd sesiapa yg ada bc blog, sudi & ada no tepon aku) sila sms aku ckp jadi as aku xde internet konek-syennnnn kat sini hahhahahhaha.

Doakan kami cepat kuar dr sini yer? Mekaseyyyy!

0 remarks: