There was an error in this gadget

Senyum...tak perlu kata apa-apa...

Thursday, August 11, 2011

Tajuk tak bley blah kan? Haha.

Ngantuk ni benornya. Tapi kugagahkan jugak menjegilkan bijik mata semata-mata utk tengok Ramadhan Terakhir. Dasarrrr hantu tv. Lagi 20 minit.

Tengah kemas- kemas dapur tadi tetiba teringat citer siang tadi masa jemput TuanKecik dari skool. Ada sorang pakcik driver van sekolah Naufal tegur aku. Yang nak buat senyummm je ni sebab

Pokcik : Psst..psssssttttttt
*feeling-feeling ada orang nak tackle, padahallll...*
Pokcik : Jemput anak ke? (soalan nak bukak citer kot, padahal hari- hari aku parking sebelah van dia)
Aku : Ha ah

Pokcik : Anak ke? ( aku ada rupa drebar ke pakcik?)
Aku: Ha ah, anak.

Pokcik : Ooo, kecik jer cik ni yer. Bawak kereta kang orang tak nampak (sebijik ayat bapak aku ni). Saya pun ada sorang anak pompuan macam cik ni. Kecik jugak. Umur 25 kan?
Aku : *senyum*

Pokcik : Sorang yer anak?
Aku : Ha ah, sorang.

Pokcik : Betul lah ni 25 kan? Lebih- lebih pun 27, kan?
Aku : *senyum*

Pastu dia cerita anak dia pakai kereta apa, harga berapa bla bla bla sampai aku tak ter catch up sebab Naufal dah keluar dari skool.

Senyum, tak perlu kata apa-apa.

:P

Kasi chance ok?




12 remarks:

ibu iman said...

hihihi...tu laa. kan kite da ckp awak x gumuks pun... heee...

i.s.z.a.n said...

Wani:
Masa wani tgk mmg xgumukntapi skang?? Lagi sket nak sama mcm tong drum. Tgk depan segitu, tgk tepi pun segitu, hahaha

FAM said...

PANG!!! lg ko ckp ko demok, aku pang lg. ;p

Sz said...

memang pun kita 25...tapi 6 tahuun lepasss la ;p

mast@work said...

er er er...


sabo jelaaaaaaaa

yulie said...

kekekekekekekeke.. aku suka entry ko ni... serious, SUKA

Joy said...

haah..kasi chance sesekali..pakcik tu boring gak tu ;)

Ms Lola said...

weh, aku pun senyum ni (membygkan pokcik tu) :)))))

i.s.z.a.n said...

FAM : pakcik tu rabun ok. Tertinggal specs gamaknya haha

Suzi : hoihhh pecah rahsia hahaha

Yulie : sebab? SS? Haha

Joy: ha ah, boring tunggu bebudak xkuar2 haha.

ML: ko tau apa motip utama dia ajak aku borak? Haha

i.s.z.a.n said...

Mast : kasi chance laaaa haha

sisdee said...

hahhahaahah (opppssss)..

apa pakcik tu kata mmg benar belaka kikikiki *kelip2 mata*

bestnya klu org kata aku 25 :p

i.s.z.a.n said...

Sisdee:
Tang mana yg benar? Tang klau drive org xnampak driver? Haha