There was an error in this gadget

Membongkar blog sendiri

Tuesday, October 11, 2011

Hoii orang kampung! Haha. Ada lagi ke yang baca blog aku ni. Bukan tahap bersawang lagi dah ni, tahap hutan belantara dah. Ampun la. Kot ada yang sesekali datang tu bebalik aku update hari rabu, pastu tepek gambo je selai. Nampak benor takde idea haha.

Seperti biasa, aku salahkan twitter yang menyebabkan aku tak reti menulis lebih dari 140 characters. Pastu bersidai kat fb. Sudahnya blog jadi tukun tiruan haha. Aku rasa zaman skang takde dah orang baca blog, kan? Haha nak lepaskan diri. Aku pun benornya takde sangat dah nak skodeng blog2 orang sebab semua senduuuuu je. Kot berupdate pun baca skali lalu dah habis, tak sempat fefeeling. Takpun baca yeye buaya skaliiiiiiiii..iklan! Chait!

Aku sebenarnya tadi tengah membongkar blog sendiri. Syok sendiri pulak baca entry sendiri yang lama2 punya. Ada tu aku rasa 'eh yeke aku tulis ni? Aku bley ke tulis panjang2 gini?' ecehhhhh tak sedar ko kalau dah mula menaip memang lupa diri.

Ada tu pulak masa baca2 aku gelak sendiri. YaAllah hingelish ko pompuan, sangat dasat! Haha. Kompom saper baca dulu mengutuk. Nasible aku ni bukan jenis mengutuk english orang depan-depan padahal sendiri punya hinggelish hazabun tahap dewa, oooppss. Dalam baik nak gak mengata orang tu haha.

Ada masa baca rasa macam ek ehhh, cam bagus je ko menayang barangan belian ko yang teterang tak seberapa. Haha. Segan sehhh. Dan mungkin sebab-sebab seperti inilah blog aku terabai. Banyak benda aku nak cerita tapi aku takut persepsi orang. Niat aku lain tapi orang might interpret as lain. Jadinya, tulis2 save kat draft kahkah.

And skang aku rasa, aku dah jadi manusia yang agak melampau tahap secretive dia. Suma aku nak simpan sendiri sampai takde benda aku nak share, haihhhh.

Cukuple aku meraban kot haha. Kang bukan orang lain yang datang baca, akuuuu jugak kahkah. Kalau ada typo tu anggap jela aku sengaja eh, malas nak cek.

Toodles! :)


8 remarks:

Lin Ghazale said...

Aku tewasa. Ahh.

i.s.z.a.n said...

Tang mana ko tewasa tu nyah? Haha. Sumpah aku x kata ko ekekeke

knv said...

kahkahkah! tang 'akuuuuuu jugakkkkk' tu amat hampessss! :P

i.s.z.a.n said...

KenyataanG kak haha

Sz said...

baca laju-laju...komen pun laju-laju niiii zan...

madam keji kesuma said...

akhirnyer..ada jugak hapdate ko yg wordfull...kalu idak..asik la wordless (dan aku hanya perlu terjah pd hari rabu) :p

azzamoro said...

oit! update la blog

i.s.z.a.n said...

Madam keji:
Lama dah aku update tu ko baru nak komenG? Nampak sgt haha

Azza:
Baik puan!