There was an error in this gadget

[not-so] Wordless Wednesday (30/2011) : Proud parents of MZ Naufal :)

Wednesday, November 2, 2011

Walaupun dia banyak ponteng sebab asik kena bertapa kat hospital tapi nampaknya he is one bright boy. This is nothing to do with bragging, just for my collection. 4yo kindy je pun tapi tetap berharga buat aku dan buat dia jugak. Ni exam pertama dalam hidup dia dan dia amik semua exam dalam keadaan tak sihat. Aku nak jugak bagitau, paper math tu 98 bukan sebab dia salah jawab tapi dia padam tak bersih jawapan sebelum tu, jadinya jawapan dia macam scribble so teacher tak bagi markah. Soccay for me, no problem at all walaupun dia sendiri agak kecewa. Mama tak kata awak kene dapat semua full marks nak oi.

Harap2 semua ni berterusan yer nak?

Weekend nanti kita beli apa yang awak mintak sebelum exam haritu, ok? Eh, kita nak balik kampung laaa. Nanti kita cari masa pergi beli, mama janji. We love you son, unconditionally!

8 remarks:

sisdee said...

oh aku tmpang bangga :)

i.s.z.a.n said...

Sisdee: thanks :)

NadiahKhair said...

Congratulations Naufal! And mama too!
Kipidap ok? :D And moga awak juga berterusan sihat. Amin.

knv said...

ohhhh!
sungguh hilang segala penat lelah peluh tangis semua bila tengok benda2 macam ni.

good job naufal! :D

azzamoro said...

bangga nye wey. kalau anak aku pun aku bangga gile siap simpan baik2 letak frame.

tak sabar nak tunggu anak masuk sekolah ni

Anonymous said...

eh2..aku auntie dy taw!
*tetibe nk ngaku..haha
gud job fal!

*cik uni*

MN said...

good job, Naufal! :)

CiKaYu said...

eeh...bestnyee. good job naufal