There was an error in this gadget

Hello World (yang sebenar)

Wednesday, September 12, 2012

Haaaa terkujat kau (yang takde dalam friendlist fb, IG atau twitter)? Hahahaha. Ya sue (ampun malas nak link haha). Aku maksudkan ko :P. Ni bayi terbaru dlm keluarga. Dalam diam aku produce haha. Biar le aku kenalkan dia dulu sebelum aku blogging about her. Kang ada yang terkujat ingat anak angkat ke apa. Ada ke? Hahaha

Dah besau pun budak ni skang. Zara Alesya. 23-4-2012. Pasni kot aku citer pasal dia, jangan nak terpinga2 ok?

4 remarks:

pnsusu said...

alhai comelnya tutup muka cam tu

Sue said...

comelllllll... a'aa la aku xde dlm frenlist ko...tu yg tatau... bila masa ko peknen ni wehhh.. da la dulu ko penah kata yg seriau nak beranak lagi..tau2 da selamat kuar.. comelllnyeeeeeeeeeeeeeeee

irmafittaputri said...

masa dulu baca status akak tdetik gak amik anak angkat ke..asyik cite naufal ttba kuar bby dlm hari... tp bile dh jumpa ... hehehe rasa cm confirm adik naufal... asal xpost pic ms preggy.. :)

KS said...

nak lagi plsss!