There was an error in this gadget

Another true story : Sickened by Julie Gregory

Wednesday, March 3, 2010



Jenis penderaan yang agak pelik. Mak dia membuatkan dia (Julie), doctors dan orang sekeliling percaya yang anak dia sakit untuk meraih simpati sedangkan anak dia takde pape. Aku tak reti camne nak describe. Tapi si author ni asik di bawa berjumpa doctors dan pelbagai pakar dengan alasan dia sakit teruk (macam sama je ngan ayat kat atas haha). Mak dia akan paksa dia buat dia bebetul sakit bila nak jumpa doctor. Mak dia insist pelbagai test di buat untuk mencari apakah penyakit dia.

Sampai besar dia di treat begitu.

Alah, nak tau bacalah sendiri. Susah plak aku nak citer. Tapi inilah buku perama yang aku mengelat baca tebuk-tebuk sebab aku bosan nak tunggu :P.

Sekian review dari tukang review tak rasmi yang tak boleh di harap ;). Chiow.

4 remarks:

Ealyie said...

..ops! ko masih bule diharappppp..;p

CiKaYu said...

tak leh nak bayangkan character seorg mak yg cam gitu. gile ke hapa...

KS said...

i takkan mampu baca buku2 berkonsep true story begini..

baca review u pon dah buat i emo sedikit so apatah lagi membacanya... :(

isz_3707 said...

ealyie:
u think so? haha

cikayu:
itulah, mak dia mental sket

KS:
i tengah gla buku2 true story skang, tp tengok jugak cara penulisan, klau lembab memang i tutup!