There was an error in this gadget

Bahan bacaan baru

Friday, May 14, 2010

Skang aku tengah gila Jodi Picoult's books. Dah baca 3 books from her, ni another 4. Klau ok aku nak cari complete collection of her books.


8 remarks:

FAM said...

keeping faith tu best. the tenth circle aku dh tgk movie dia. lain2 belum. happy reading beb

Siti said...

salam ziarah
bloghopping tengok tajuk 'bahan bacaan' :) i like jodi picoult, tapi sbb subject dia heavy, takleh baca selalu - biar selang byk bulan dulu hehe ;p
if you don't mind secondhand book, i'm selling off my 'vanishing acts' (i like this book! i just don't read the same book twice) for rm15 inclusive of postage.
if interested, do email me at emel.siti at gmail.com
jemput singgah my book blog http://mesra-buku.blogspot.com
nak upload jugak pre-loved books for sale, tapi belum sempat lagi ;)

mrs noba said...

ko takde yg my sister's keeper?

aku ada..nak pinjam? ngeeeeeeeeeee

isz_3707 said...

FAM:
aku dah baca the pact, my sister's keeper ngan change of heart. suma best!

siti:
thx for dropping by. will let you know ok ;)

mn:
tu la JP nye book yg pertama aku bc ngeeeeeeee

eZa said...

alahai.. jelesnye gue... ;)

azdra-azdra said...

iszan kasik review nnt yer.. aku setiap kali nak beli aku takut klu heavy.. marti aku nnt.. klu ko ada pre-loved books kasi bagi tau aku yer..nak ke mph temerloh mana der.. klu ke KL..sure tak sempat aku nak beli..haru biru..

isz_3707 said...

eza:
apa yg jeleznya? haha

azdra:
review aku xleh pakai haha tp setakat 3 books yg aku baca memang heavy tp aku suka. dia susun cerita tu best. ada 1 aku baca terasa cam baca bible pun ada ngeeeeeeeee.

eZa said...

jeles sbb sy baru ade & bace 2 jek JP nye buku... handle with care pun best! ;)