There was an error in this gadget

I saw you by Julie Parsons

Saturday, May 29, 2010

Baru khatam buku ni. Gila lambat aku baca.



The synopsis (from TowerBooks):

For 10 years, newly retired policeman Michael McLoughlin has been haunted by the case of a young woman brutally murdered and the affection he felt for the victim's mother, Margaret. A favor for a friend leads him to another woman who has lost a child—her daughter has been found drowned in the same lake her stepfather died in years earlier. Was it an accident, suicide, or murder? Margaret, too, has been tormented by thoughts of that long, hot summer so many years ago. Memories of her daughter and the killer give her no peace and she finally returns to Dublin to face her demons, leading her back to a man she never thought she'd see again, and to a mother with grief to match her own. This is a chilling and dark novel of love, revenge, and atonement.


Review aku?

Cerita yg sangat slow. Ko takkan terkejar-kejar nak habiskan baca sebab takde apa yang menarik sangat sampai ko tak sabar-sabar nak flip to the next page. Faham?

Too many characters, too many nama tempat. Buku ni cara dia susun ntah macam mana. Dalam 1 chapter ada 3 4 5 watak bercakap, kejap flashback kejap kang kat dunia nyata. Which is when pun kekadang aku lost track.

Pastu ending dia macam tergantung gitu.

Aku tak cakap buku ni tak bagus. Aku tak suka cara dia susun buku ni tapi buku ni boleh di baca. Ada cerita walaupun tiada x factor. Takdelah lepas habis ko baca ko cakap "eiiiiiii, nyosal den buang maso baco buku nih". It's a ok piece tapi takde apa yang menarik untuk dijadikan pilihan untuk membaca (paham x bebelan aku ni?).

As for me, aku takkan baca any other book by Julie Parson. Aku memang macam ni. Klau aku baca 1 buku tu best, aku akan cuba dapatkan complete collection of the author punya buku tapi klau tak best (macam Dorothy Koomson jugak), 1 tu je lah buku aku baca. Tapi ada gak kes yang aku baca first book ok pastu yang lain ampeh like Cecelia Ahern punya buku. PS I Love You is a ok tapi yang lain, hampehhhhhhhh. Aku takleh continue baca after bebebebebeberapa pages.

Ok, enuff of merepek. Choiw ;).

0 remarks: