There was an error in this gadget

The Host by Stephenie Meyer

Thursday, June 24, 2010

Baca buku, aku masukkan e-book kat hp, kat psp tp tetap tak bley pegi, adoiiiiiiiii. Tapi bila dah mula, kena jugak habiskan, kalau aku bukak buku lain alamatnya aku takkan baca bukunya dah!


5 remarks:

Ms Lola said...

cepat sket hbskan. kalau ko kata tak best, mungkin aku suka. aku pun dah stuck LAMAAAAAAAA gila! gila pun tak lama mcm ni. :P

isz_3707 said...

ML:
cara ko cakap aku da tau ko gila ngaaaaaaaaaaa..kita memang TAK serupa :P

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

nak comment untuk entry atas tp cari2 takde post comments pon ;p

so comment kat sini je...hehehe

"ntah2 bukan sebab puasa kottttt...maybe sebabbbbbbb u................sile jawab sendiri"
hehehe

MN said...

Aku xleh la baca kat benda lain selain buku... :)
Kuno ya amat aku ni!

isz_3707 said...

LV:
ahh u, xde makna ok haha

MN:
aku dulu pun camtu tp bila rasa cam desperate nak habiskan twilight saga duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tu, aku mula berjinak2 ngn e-book heheh