There was an error in this gadget

Angels by Marian Keyes

Friday, October 8, 2010



Baru habis baca malam tadi. Takde apa yang menarik sebab tu baca slow-slow. Tapi ok lah baca untuk orang yg takde keje nak buat cam aku (walaupun sebenarnya bila aku mula baca buku je suma keja umah aku abaikan kecuali masak :P).

Citer pasal rumah tangga. Very light number. Pasal laki terkantoi ada pompuan lain walaupun tak serious tapi isteri bawak diri. Pasal isteri yang tak nampak sebenarnya apa yang berlaku, dia turut menyumbang pada permasalahan tersebut (mak ai ayat ko). Pasal isteri yang mencari jalan keluar dari masalah dengan mencari masalah.

Ending dia predictable. Dia balik pada laki dia (ooopsss, spoiler) sebab he will always be the best.

Aku memang suka Marian Keyes. Takde la best sangat-sangat tapi jalan cerita dia tak membosankan. Takdelah baru baca sket aku nak melangkah baca ending terus ataupun kadang-kadang aku tutup terus.

Sekian review tak berfaedah seperti biasa dari bacaan terbaru cik i.s.z.a.n setelah sekian lama tak membaca.

3 remarks:

Wan said...

ahahahha agak spoiler lar!! kita baru nak stat baca buku nih!!

isz_3707 said...

wan:
sori babe, SENGAJA! hahahah

Uruchimaru @ kf said...

mmbce jambatan ilmu !