There was an error in this gadget

Mini Shopaholic by Sophie Kinsella

Saturday, October 30, 2010

Phewwwww *lap peluh*. Finally, khatam jugak aku baca buku ni. Gila lembab nak habiskan. Tak macam buku-buku SK sebelum ni, 1 ari kompom habis!

Da masuk rak siap pakai plastik balik. Ada sesapa nak beli? haha.

Review?


Omaigoddddddddddddddd, soooooooooooooooooo Becky and sooooooooooooooo predictable and soooooooooooooo sooooooooooooooo damn boring!!!!

Tak reti nak review camne. SK is funny like ever tapi jalan cerita ni macam takde pape. Aku adalah peminat setia SK (but not Madeleine Wickham walaupun orang yg sama) tapi pada aku buku yang ditunggu-tunggu oleh aku macam nak rak ni adalah tidak menepati apa yg aku harapkan. Aku sebenarnya tak tau apa yang aku harapkan tapi cam x strong lah jalan cerita dia. Agaknya sebab SK ni desperate nak teruskan jugak cerita si Becky ni sampai takde idea nak buat apa, haha keji.

Aku lagi suka buku dia yang bukan shopaholic series. Jenis 1 go camtu. Puas hati. Ni memang tergantung lah, banyak tak settle lagi terutamanya pasal Elinor (mak Luke). I bet the next shopaholic series pasal dia gi L.A tu kang.

Pada aku tak berbaloi penantian dan pencarian aku sekitar JB.

Pada yang dah baca, apa pendapat korang?

6 remarks:

linahilmin said...

my comment: still belum berganjak dr page yg sama nyampahssss la sgt kat si Becky!

Wan said...

kaaannnn???? ingatkan saya sorg jer yg rasa camtuh!! siap ingat sbb kesan penuaan lagi sbb rasa buku ni tak best! hehehe even tak lawak sangat pon, cam dah boleh agak jalan citer dia..mmg frustrated gak lar!

Along said...

ala..ye ke?isy..sib baik blum beli buku dia...sekarang ni Along tngh kumpul the Ï Heart"series...dah ada 2 buku dia...tngh tunggu nak beli yg ke3...cite dia best!!

mazzuana said...

I took nearly * week to finish the book, sangat x mengujakan.

Ms Lola said...

aku dah janji takmo baca the becky series lagi. (tp tak tau la smpi bila, kata janji dgn diir sendiri,... ) :P

i.s.z.a.n said...

lina:
but u know what? i byk persamaan cam becky haha (of coz tang bebenda buruk!)

wan:
ehhhhhhhh i pun terfikir adakah kerana i dah tua maka buku ni rasa bosan tp i rs mmg bosan gila kot, bukan kesan penuaan haha

along:
xyah beli la, dahle mahal, xbest!

mazz:
sama la i, dekat seminggu.

lola:
xnyosal klau ko xbc nyah (in fact, nyosal klau baca adalah)